Wil je graag meer informatie, bespreken wat ik voor je kan betekenen of een afspraak maken ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Wil je liever eerst even persoonlijk kennis maken met mij ? Dan doen we dat !


Mail mij via : info@bijkaren.nl

Ik mail je binnen 24 uur terug ! 


Je kunt ook telefonisch contact met mij opnemen via : 06-51531278.  Spreek gerust mijn voicemail in als ik je niet gelijk te woord kan staan, dan bel ik je terug (binnen 24 uur).

Of vul onderstaand terugbelformulier in.Ik maak afspraken op alle dagen van de week (ook avonden) en ik spreek graag af bij jouw thuis. Als je dat liever niet wilt, dan heb ik meerdere alternatieve locaties.

In principe is mijn werkgebied de regio Groot-Rijnmond  (Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Rotterdam), Westland (Naaldwijk, De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland)  en Haaglanden (Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland); woon je buiten deze regio, dan overleg ik graag met je over de mogelijkheden.