Zwangerschap, kinderwens en jonge ouders


Als zeer ervaren en enthousiaste verloskundige, blijf ik natuurlijk altijd een bijzondere interesse houden voor zwangere vrouwen en hun partners. Ik weet vanuit mijn ervaring dan ook dat zwangerschap en bevalling stressvolle periodes kunnen zijn, evenals de kraamperiode. De roze of lichtblauwe wolk heeft soms ook wel een heel klein grijs randje en natuurlijk hoort ook slechter slapen daarbij.

Ik geef graag extra advies over hoe om te gaan met deze minder leuke aspecten van deze bijzondere perioden.

Ik kan je helpen om je zwangerschap meer ontspannen en dus leuker te beleven. Ik leer je om te gaan met onzekerheid en angst en ik kan je specifieke ontspanningsoefeningen leren, die je kunt gebruiken als je even de rust moet terug vinden en die je ook kunt inzetten bij je bevalling.

Maak jij je zorgen over je bevalling ? Heb je minder goede ervaringen bij een eerdere bevalling waardoor je nu wat angstiger bent ? Kom er dan met mij over praten en we zoeken naar een oplossing die werkt voor jou en voor jouw gynaecoloog of verloskundige.

Heb je een kinderwens ? Ook dan kan ik je helpen met adviezen over slapen, stress en leefstijl zodat je omstandigheden om zwanger te worden optimaal zijn ! Hiermee vergroot je niet alleen je kans op een zwangerschap, maar geef je ook gelijk al een goede start mee aan jullie ongeboren kindje! 

 Misschien vind je het confronterend om met een kinderwens in dezelfde categorie te zitten als de zwangeren op deze website; mijn excuses daarvoor... ; ik hoop dat jouw kinderwens snel zal eindigen in een zwangerschap en als ik je daarbij een beetje kan helpen, dan zal ik dat met heel veel liefde doen.