+31 65 15 312 78 info@bijkaren.nl

Disclaimer

Bij Karen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 77261712, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.bijkaren.nl. Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig. Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website. Bij Karen streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. Bij Karen aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbetering van de opgenomen gegevens, hou ik mij aanbevolen.

Bij Karen heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in slaapproblemen en stress-gerelateerde klachten te informeren over de bijdrage de mijn diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van adviezen bij slaapproblemen en stress-gerelateerde klachten, in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van adviezen bij slaapproblemen in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord. Bij Karen kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie. Aan de berichtgeving die Bij Karen publiceert kunnen geen rechten worden ontleend en kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de behandeling van ziekten.

Vragen of klachten

Heb je vragen, klachten of opmerkingen over deze disclaimer? Deze kun je e-mailen naar: info@bijkaren.nl