+31 65 15 312 78 info@bijkaren.nl

Zoek jij advies bij slaapproblemen of stress-gerelateerde klachten? Maak een afspraak bij mijn praktijk in Vlaardingen en omgeving.

 

Bij Karen, advies bij slaapproblemen en stress-gerelateerde klachten in Vlaardingen 

Ik geef advies voor alle slaapproblemen en stress-gerelateerde klachten en ik ben extra gespecialiseerd in slaapproblemen bij vrouwen rondom de overgang. Met mijn brede basis als Integrative Medicine therapeut ben ik ook geschoold in de hormonale veranderingen die van invloed zijn op de kwaliteit van zowel je slapende als je wakkere leven. Twee vliegen in één klap dus!

Ik maak voor iedere cliënt een advies op maat, geheel afgestemd op jouw individuele situatie, wensen en mogelijkheden. Soms moeten we even samen puzzelen maar we krijgen de puzzel altijd compleet waardoor jouw leven weer een stuk leuker kan worden.

Ervaringen van mijn cliënten

Ik heb van Karen een flink aantal fijne en praktische tips gekregen voor mijn persoonlijke situatie. Door mijn nachtdiensten wordt het steeds lastiger om overdag te slapen. Door Karen weet ik nu bijvoorbeeld dat ik bepaalde dingen niet moet eten of juist wel. Ik weet nu veel meer over powernapjes in de nachtdienst waardoor ik ook daar weer net wat meer energie krijg en niet te oververmoeid raak. Ook tips over een donkere en koele slaapkamer. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat ik meer en beter slaap overdag. Ik hoop mij binnenkort een keer te verslapen voor mijn nachtdienst!

Sabine Hekkema, 44 jaar

Verloskundige, slaapproblemen door onregelmatige diensten

Tijdens een stressvolle periode in mijn leven, hebben de uiterst plezierige gesprekken met Karen bij mij tot nieuwe inzichten geleid, waardoor ik weer stappen vooruit kon zetten. Zeer waardevol!

Hans, 59 jaar

Adviseur, stress-gerelateerde klachten (waaronder slecht slapen en hyperventilatie)

Slaaptherapie in Vlaardingen

Heb je problemen met slapen? Ik kan je helpen om weer beter te slapen. Slecht slapen kan komen door stress; als dat bij jou ook het geval is, kan ik je leren om weer de rust terug te vinden. En worden jouw slaapproblemen veroorzaakt door een verstoring van je hormonen, bijvoorbeeld door de overgang of een zwangerschap of bij een kinderwens ? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres, want daar ligt mijn superspecialisatie.

Gebruik je slaapmedicatie en wil je daar graag vanaf? Ook daar kunnen we samen aan werken (overleg wel altijd met je behandelend arts). Mijn adviezen geef ik graag bij jou thuis maar ik heb ook diverse mogelijkheden in Vlaardingen en omgeving om af te spreken.

 

N

Vergoeding

Bij een aantal zorgverzekeraars wordt coaching vergoed uit een aanvullende verzekering. Informeer bij je zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn.

Ook werkgevers zijn soms bereid om te investeren in begeleiding bij slaapproblemen en/of stress-gerelateerde klachten, in het kader van duurzame inzetbaarheid, reïntegratietrajecten en het voorkomen van ziekteverzuim. Als je een budget hebt voor persoonlijke ontwikkeling, zou je dat ook hiervoor kunnen inzetten.

Prijzen slaaptherapie in Vlaardingen

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis

Openingstijden:

Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag:  9.00 – 17.00 uur

Consulten in de weekenden en tijdens de avonduren zijn mogelijk op aanvraag

Ervaringen van mijn cliënten

Na een intensieve periode van zorg voor mijn vader en zijn overlijden, heb ik met Karen fijne gesprekken gehad en tips gekregen waardoor ik mijn slaapritme weer kon hervatten, zonder ’s middag op de bank in slaap te vallen en mijn slaaptekort verminderde.

Gerda Rolaff

Coach en trainer, slaapproblemen

Karen heeft mij op een zeer prettige manier bewust gemaakt van wat precies mijn stress veroorzaakt en hoe ik daar op een andere manier mee kan omgaan. Haar ontspanningsoefeningen zijn praktisch en heel goed uitvoerbaar. Overdag kan ik daarmee even een rustmoment voor mezelf vinden en ’s avonds vind ik het heerlijk om te doen als ik naar bed ga. Ik slaap dan makkelijker in. En mocht ik toch in de nacht wakker worden, dan heb ik voldoende technieken geleerd waardoor ik snel weer door kan slapen.

Tanja, 47 jaar

Muziekdocent, slecht slapen door stress

Slaaptherapie in Vlaardingen

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een slaaptherapie behandeling in Vlaardingen

Algemene voorwaarden

7 + 10 =

Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens om, zoals vermeld in mijn privacybeleid.